.
 
NYHETER TILBUD PROGRAM
 

 

Venabustallen - minnerike opplevelser til hest

 

Ridning er en del av Venabu Fjellhotells varierte aktivitetstilbud. Hver sommer kommer et 20-talls hester til stallen vår på Venabygdsfjellet. Hesteflokken vår består av flest dølahester, men alle hester som er stødige på foten, trygge og trivelige er velkomne i Venabustallen.

 

Vi arrangerer rideferier og -weekends, heldagsturer, 3-,2- og 1-times turer, samt kjøring med vogn og kanefart. Vi ønsker å tilby minnerike opplevelser til store og små, i fjellet med hest. Venabustallen er godkjent av Hest i Turistnæring. Vi har fått ny nettside i Venabustallen!

 

Rideferie og -weekend for erfarne

Nyt fjellet sammen med andre på hesteryggen! Disse feriene passer for deg som mestrer galopp, og som ønsker å ri lange turer hver dag. Inkludert i oppholdet er ridning og fullpensjon på Venabu Fjellhotell. Les mer her.

 

Rideferie og -weekend for begynnere

Kunne du tenke deg å bli trygg på hesteryggen, og få se fjellheimen på en annerledes måte? Da bør du delta på vår rideferie eller - weekend for begynnere.
Les mer her.

 

Enkeltturer, instruksjon og leierunder arrangeres hver dag fra 15. juni til og med 14. oktober 2017. Vi arrangerer heldagsturer, 3-, 2- og 1-times turer, i tillegg til instruksjon på ridebane og leierunder. Les mer om enkeltturer og instruksjon.

Kontakt oss på post@venabustallen.no for mer informasjon.

 

Påmelding til tlf 9221 3456 eller post@venabustallen.no

 

 

 

 

 

 

 

 

www.venabu.no administreres av Line Tvete Senest oppdatert: 03.03.2017