.
 
NYHETER TILBUD PROGRAM
 


JUL OG NYTTÅR PÅ VENABU FJELLHOTELL 2016

 

Velkommen til tradisjonell, hjemmekoselig jul på fjellet. Vi har velpreparerte skiløyper rett utenfor døren, utleie av skiutstyr, truger og spark. Du kan være med på skiturer med lokalkjent leder, kanefart og hundespannkjøring. Vår musiker spiller til hygge og dans. Her er gode badstuer, yoga og massasje. Opplev Venabus gode julestemning og velsmakende, hjemmelaget julemat.

 

Vårt program dag for dag:
Lørdag 17.desember:
Vi åpner for våre første julegjester med førjulstemning og julebord.

 

Lille juleaften fredag 23. desember: Vår buss går fra Gardermoen direkte til Venabu.

Kaffe og julekaker i stuen med hyggelig samvær rundt peisen om ettermiddagen. Om kvelden middagsbuffet. Lysbilder fra fjellet med kommentarer på engelsk.

Lørdag 24. desember: Ski-instruksjon og skitur med våre guider om formiddagen. Kaffe og julekaker i stuen med hyggelig samvær. Juleaften samles vi i stuene til et glass sherry før maten.  Vi serverer 3-retters julemiddag med ribbe som hovedrett. Om kvelden leses juleevangeliet, vi synger julesanger og går rundt juletreet. Besøk av julenissen.
1. juledag 25.desember: Skitur med våre guider. Etter en god frokost kjører vi til høymesse i den 800 år gamle Ringebu stavkirke. Tilbake på hotellet til lunsj. Kanefart på ettermiddagen. Ettermiddagskaffe og musikk. Om kvelden hygger vi oss med en rikholdig julebuffet. Lysbilder fra fjellet med kommentarer på norsk. 

2. juledag 26.desember: Skitur med vår lokalkjente guider. Etter lunsj tar vi turen ned til det vakre fjellkapellet, et kvarters gange fra hotellet, og har omvisning der. Kanefart på ettermiddagen.  Ettermiddagskaffe med julefortelling og musikk. Vår musiker spiller til hygge og dans etter middag.

Tirsdag 27. desember: Skitur med guide om formiddagen. Kaffe og julekaker i stuen med hyggelig samvær rundt peisen om ettermiddagen. Kanefart på ettermiddagen.

Onsdag 28.desember: Trugetur med guide for den som har lyst til å gå sammen med andre på skitur. Hundespannkjøring. Om kvelden Norsk Matbord med tradisjonsmat. Vår musiker spiller til hygge og dans etter middag.  

Torsdag 29. desember: Skitur med leder. Kanefart på ettermiddagen. Vår musiker spiller til hygge og dans.

Fredag 30. desember: Direkte buss tur/retur Gardermoen. Kanefart arrangeres på ettermiddagen. Etter middag lysbilder fra fjellet med kommentarer på engelsk. Vår musiker spiller til hygge og dans.

Lørdag 31. desember - nyttårsaften: Skitur med guide. Etter lunsj arrangerer hotellet nyttårskonsert i fjellkapellet. Konserten starter kl 16.00. Vi går tilbake til Venabu med fakler. Om kvelden møtes vi til en aperitiff før nyttårsmiddagen, tre- retter og dessertbuffet. Vi lytter til kongens tale over radio under middagen. Ut på kvelden er det dans og moro til midnatt, da vi serverer et glass champagne og ringer det nye året inn. Deretter markeres det nye året med mange tente lys ute i vinter-natten. (Vi har ikke støyende fyrverkeri). Feiringen avsluttes med nattmat.

Søndag 1. januar: Skitur med leder om formiddagen. Nyttårslunsj og middagsbuffet om kvelden.  Den første kvelden i det nye året nyter vi i fred og ro foran peisen.
Mandag 2. januar: Skitur med leder.
 

YOGA:
yoga alle dager fra 22. desember bortsett fra 1. juledag og 1. nyttårsdag.
MASSASJE: Alle dager bortsett fra juleaften og 1. juledag og nyttårsaften og 1. nyttårsdag
Brettspill til utlån, biljardbord og bordtennis.

 

Velkommen til fjells!
Hilsen Line med familie og våre medarbeidere.
Ta kontakt for bestilling eller ytterligere opplysninger:

Venabu fjellhotell, Rondevegen 860, 2632-Venabygd.

Tlf: 6129 3200. E-post: venabu@venabu.no  Internett: www.venabu.no

 

www.venabu.no administreres av Line Tvete Senest oppdatert: 03.03.2017