.
 
NYHETER TILBUD PROGRAM
 

Troll løypa

Flott skiløype på 170 km som starter på Høvringen i Rondane og går sørover til Sjusjøen ved Lillehammer.  Enten du går fra nord til sør eller motsatt, er det en flott opplevelse av norsk høyfjell, vidder og bjørkeskog. Du kan overnatte på hotell eller i DNTs hytter.  Løypa har ikke stor høydeforskjell, og den går i forholdsvis lett terreng. Du må være fjellvant og ha med kart og kompass, samt bruke fjellski.

Løypa er merket fra 1. februar, men den er ikke oppkjørt på strekningen Venabygdsfjellet - Kvamsfjellet.  Den kjøres gjennom etter større snøfall for å sjekke at merkingen er i orden. Denne løypa går i høyfjellet og fyker fort igjen.  Der løypa faller sammen med lokale løypenett, vil det være lange strekninger som er kjørt opp.  Du kan bestille ferdige turer med eller uten bagasjetransport og leder fra www.norske-bygdeopplevelser.no.

 

I april går skirennet  fra Venabu til Sjusjøen.  I 2016 var det lengder på 120 km og 95 km med start fra Venabu. Link til informasjon om overnatting på Venabu for deltakere på Lillehammer Troll Ski Marathon 2017.  Mer om "Troll Ski Marathon" på rennets egne sider.

 

I 2017 går Troll-ski-marathon lørdag 1. april 2017.

 

Om Lillehammer Troll Ski Marathon i 2015 se god omtale i pdf -format som vi har lastet ned fra www.kondis.no.   Lister med resultater og deltakelse på http://www.eqtiming.no/    Se  Trollski-bilder på Fotogalleriet.

 

Venabu aranngerer skisafari fra slutten av februar, mars og april. Da går vi skiturer med guide utenfor det oppkjørte løypenettet og langs Troll-løypa fra Rondablikk eller sørover til Øksendalen.

 

 

 

www.venabu.no administreres av Line Tvete Senest oppdatert: 03.03.2017