FOTOKURS PÅ VENABU 2017

Link til pdf om Vinterkurset

Link til alle fotokurs på Venabu

KURSPROGRAM  3. - 5.
FEBRUAR 2017

Fredag fra kl 20.00 til ca 22.30

Etter middag gjennomgår vi  eksponering og viktige innstillinger i kamera. Vi blir også kjent med hvordan du får god kontroll på valg av filformat, fokusering, lysmåling og hvit-balanse.  

 

Lørdag etter felles frokost fra kl 8 samles vi i møterommet for en gjennomgang med bildekomposi-sjon, forståelse for og utnyttelse av lys med illustrasjonsbilder . Med oppgaver som skal løses drar vi ut for å praktisere det vi har lært. Vi blir mer bevisst på form, linjer og farger, samt ser hvordan vinter -landskapet kan fotograferes på en kreativ måte.

Etter lunch på hotellet viser vi et utvalg av dagens bilder på storskjerm. Med personlige tilbakemeldinger som tar for seg både tekniske og visuelle utfordringer vil du lære mye av egne, og av andre deltagers bilder.

Etter middag tar vi turen ut for å fotografere stjernehimmelen og male med lys!

Søndag vil vi se på hvordan vi kan få en god arbeidsflyt fra  ide til ferdig foto. Det blir praktisk foto-grafering, bildegjennomgang av oppgavebilder, samt oppsummering og repetisjon før vi avslutter fotokurset med felles lunch fra kl 14 til 15. Både lørdag og søndag morgen kan vi få mulighet til å fotografere soloppgangen, for de som ønsker!

 

 

Husk å ta med deg:

Vi vil være ute og fotografere, så husk varme klær, en vindtett jakke, gjerne med hette, hansker som du kan bruke med kamera uten å ta av, og en lue. Vi går på ski, ta med eller lei på Venabu. Stativ og blits vil også være greit å ha med. Ta også med egen datamaskin.

 

Velkommen til fjells og til fotokurs.

Hilsen Olav Storm

www.storm-photo.net

 

Fotograf Olav Erik Storm er primus motor for hele kurset, reklamefotograf og kursleder på fotokurs både i Oslo og Venabu .
Ring/send SMS til tlf 4041 3645 for oppdatert info om kurset

E-post: venabu@venabu.no

Kurset koster kr 4370,- inkludert enkeltrom og alle måltider fra middagsbuffet fredag til og med lunsj søndag.

 

Hjemmesiden:  www.venabu.no

 

 

 

Bildene på denne siden er tatt  22. jan 2017 av fotokurs medhjelper Lars Tvete på Venabu.