Bo trygt på Venabu

Vi tar smittevern på alvor

På Venabu skal du føle deg trygg. Vi følger til enhver tid nasjonale og lokale retningslinjer, og har tilpasset våre aktiviteter slik at smittevern ivaretas.

Hytte eller hotellopphold

Hos oss kan du velge mellom opphold på hytte eller i hotellet. Er du gjest på våre hytter kan du bestille catering til hytta, spise i hotellets restaurant eller lage egen middag på hytta. I tillegg tilbyr vi levering av varer fra den lokale Kiwi-butikken, slik at du kan ha minst mulig kontakt med andre.

Etter endt opphold er utvask av hytte obligatorisk og kommer i tillegg til hytteprisen. Dersom du bestiller via vår online-booking er utvask inkludert i prisen.

I restauranten

Vi har god avstand mellom bordene i vår restaurant, og hånddesinfeksjon tilgjengelig. 

Frokost og lunsj serveres i en smittevernsvennlig buffet. På kvelden serveres 3-retters middag ved bordene.
Under oppholdet har du og ditt følge reservert bord.

Vi ber alle våre gjester om å ta ansvar for å holde godt håndhygiene og overholde avstandsanbefalinger. Det står hånddesinfeksjon lett tilgjengelig flere steder på hotellet. 

Aktiviteter

Alle våre aktiviteter har fokus på hygiene og avstand. Noen av aktivitetene har lavere max-antall enn normalt, slik at regler for avstand overholdes.

Bestilling og avbestilling

Du kan enkelt bestille og avbestille på våre nettsider. Avbestillingsreglene gjelder også ved avbestilling grunnet Covid-19. Vi anbefaler at du har en reiseforsikring som dekker evnt utgifter ved sen avbestilling
Se detaljer om avbestillingsregler.

Reise fra utlandet

Du kan lese mer om reise fra utlandet til Venabu på våre engelske nettsider.

Har du spørsmål om våre Covid-19 tiltak?

Du er velkommen til å sende oss en e-mail du skulle ha noen flere spørsmål rundt smittevern på Venabu.