Bo trygt på Venabu

Vi tar smittevern på alvor

På Venabu skal du føle deg trygg. Vi følger til enhver tid nasjonale og lokale retningslinjer, og har tilpasset våre aktiviteter slik at smittevern ivaretas.

Hytte eller hotellopphold

Hos oss kan du velge mellom opphold på hytte eller i hotellet. Er du gjest på våre hytter kan du bestille catering til hytta, spise i hotellets restaurant eller lage egen middag på hytta. I tillegg tilbyr vi levering av varer fra den lokale Kiwi-butikken, slik at du kan ha minst mulig kontakt med andre.

Etter endt opphold er utvask av hytte obligatorisk og kommer i tillegg til hytteprisen. Dersom du bestiller via vår online-booking er utvask inkludert i prisen.

I restauranten

Vi har god avstand mellom bordene i vår restaurant, og hånddesinfeksjon tilgjengelig. Av måltidene serveres de fleste, slik at man unngår mange kontaktflater.

Rikholdig frokost serveres som en «pekebuffet». Det vil si at våre servitører serverer deg fra buffeten. Dette gjør at vi kan ivareta smittevern samtidig som vi byr på en rikholdig frokost. Husk å holde en meters avstand i eventuell kø.

Lunsj: Serveres enten som «pekebuffet» eller fra vår lunsjmeny. Dette kan variere noe i sesongene.

Middag: 3-retters servert middag hver kveld. Dersom du har behov for en tilrettelagt meny, gi oss beskjed på forhånd.

 

Aktiviteter

Alle våre aktiviteter har fokus på hygiene og avstand. Noen av aktivitetene har lavere max-antall enn normalt, slik at regler for avstand overholdes.

Bestilling og avbestilling

Vi har valgt å ha kortere avbestillingsfrist enn normalt, slik at det skal være enklere for deg å endre planene på kort sikt ved restriksjoner, karantene eller sykdom. Vi er behjelpelige med å flytte reservasjonen dersom du på grunn av Covid-19 blir forhindret fra å komme til Venabu.

Har du spørsmål om våre Covid-19 tiltak?

Du er velkommen til å sende oss en e-mail du skulle ha noen flere spørsmål rundt smittevern på Venabu.