Reise alene til Venabu

Drømmeferie på Venabu

Aktivitetspakker

Mange som deltar på aktivitetspakkene reiser alene

Alderspenn

Aldersspennet på de som reiser alene er fra 20-90 år.

Transport

Vi tilbyr henting på Ringebu Stasjon – nyt reisetiden på tog eller buss!

På Venabu kan du velge selv hvordan du vil tilbringe aleneferien. Hvis du ønsker å bli kjent med nye mennesker er terskelen lav for å slå av en prat eller bli kjent gjennom en av våre mange aktiviteter, om du heller vil trekke deg tilbake og nyte tiden alene, er det også enkelt på Venabu. 

Mange velger å reise til Venabu alene, enten de deltar på en av våre aktive ferier eller arrangementer, eller bare hotellovernatting. 

Venabu har en lun og inkluderende atmosfære som gjør det komfortabelt å komme hit. Hvis du gjerne ønsker å bli kjent med andre, legger vi tilrette for det med at du kan sitte på bord sammen med andre gjester i restauranten. Det er lett å komme i prat med andre i peisestuen – her samles ofte gjestene om kvelden og deler dagens opplevelser med hverandre.

Mange som reiser alene ønsker å bruke denne tiden på å være nettopp alene. Om det er dette du ønsker, sørger vi for at du får sitte på enebord i restauranten. Flere av hotellets fellesområder er innredet slik at man kan trekke seg tilbake etter ønske. 

Jul på Venabu

Flere enslige velger å feire jul på Venabu. Vi har en tradisjonell norsk julefeiring, der alle blir inkludert.

Utvid opplevelsen

Koselig fjellhotell

Bestill overnatting på Venabu Fjellhotell for en komplett helgeutflukt. Venabu er kjent for sin trivelige atmosfære og god mat. Du kan bli med på andre aktiviteter i tillegg til ølkurset, eller bare nyte komforten av å bo godt og bli servert alle måltider.

Venabu ligger på Venabygdsfjellet, sør for Rondane Nasjonalpark. Omgitt av vakre fjell, bjørkeskog og fjellvannet Fiskeløysa. Det perfekte sted for en helgeutflukt alene eller sammen med noen du er glad i!

Trivelige laftehytter

For grupper og par er Venabu Hytter et godt valg – velg selv om dere vil spise på hotellet eller trekke dere tilbake i hytta.