familieferie på venabygdsfjellet

Høstferie på Venabu

Kos deg på Venabygdsfjellet i høstferien – den fineste årstiden!
På Venabu Fjellhotell og Hytter får du den uslåelige kombinasjonen utendørsaktiviteter og innekos.

Høsten er en årstid som byr på stor variasjon i vær og temperatur. Da er det deilig å ha muligheten til å kose seg inne med en kopp hjemmelaget kakao, eller være ute i fjellet på tur alene eller med andre. Venabu tilbyr flere ulike aktive ferier i høstferieukene.

program for høstferieukene

Aktive og rolige dager i høstferien

I høstferieukene kan du velge mellom flere ulike aktiviteter utendørs som ridning, fotturer og padle kano, kombinert med hyggelige aktiviteter innendørs som brettspill, biljard og bordtennis. Hva med å delta på stolpejakt i fine høstfarger?

Hotellets koselige innendørsområder med peisestue og levende pianomusikk innbyr til hyggelige samtaler, eller egentid med en god bok.
Venabus à la carte servering er åpen fra 11-17, og en av våre populære høstdrikker er hjemmelaget kakao med ekte pisket krem.

Høstferien – hva skjer?
oktober 2023

Daglig

Venabustallen tilbyr rideturer og leierunder for barn. Turene har begrenset med plasser og må forhåndsbestilles. Kontakt Venabustallen for info og bestilling.

Venabu har utleie av kano og sykler hver dag i høstferien. Ingen forhåndbestilling kreves. Visste du at Venabygdsfjellet Vel har anlagt en ny sykkelsti på Venabygdsfjellet? Sykkelstien passerer Venabu Fjellhotell. Kart over sykkelstien får du i resepsjonen på hotellet.

i tillegg anbefaler vi:

  • En kopp med hjemmelaget kakao – bestill i baren når du måtte ønske.
  • Innendørs aktiviteter; biljard, dart, bordtennis og brettspill.
  • En tur på egenhånd. Spør oss om dagens turtips!

Høsten – den vakreste årstiden

Høstfarger i fjellet | Venabu Fjellhotell og Hytter

Fotturferie: Høstfargetur

I starten av september, når høstfargene er på sitt sterkeste, kan du bli med på en guidet fotturferie til Venabygdsfjellets fineste høstdestinasjoner. Turer utenfor kjente stier og allfarvei gir deg en unik opplevelse på høstfjellet.

Les mer >

Ølsmaking - Venabu Fjellhotell - foto:Olav Storm

Høstens rideferier

I september og oktober byr Venabustallen på ulike ridepakker. Alle pakkene inkluderer overnatting og måltider på Venabu Fjellhotell.

Velg mellom:
Høstens rideferie for erfarne (onsdag-fredag alle uker i september)

Høstweekend for erfarne (fredag-søndag i september)

Rideweekend for begynnere (fredag-søndag i september)

Høstferiepakke for erfarne (uke 39/40)

Høstferiepakke for begynnere (uke 40)

Les mer >

 

Venabu Fjellhotell from the air,in autumn

Morsomme aktiviteter, god mat og koselig hotell

På Venabu kan alle trives – enten du ønsker å ha en rolig høstferie med peiskos og brettspill for hele familien, eller om du ønsker å bruke tiden ute i den friske fjelluften.

Venabu er kjent for sin hyggelige atmosfære og imøtekommende personale. Hos oss kan du senke skuldrene og bare kose deg.