Rideaktiviteter med Venabustallen

Venabustallen er en del av Venabus rikholdige aktivitetstilbud, gjennom flere tiår har Venabustallen tilbudt ridning i fjellet for barn og voksne. Vi har i dag et hestetilbud som passer de fleste nivåer og aldre, du kan velge mellom rideferier og rideweekends som inkluderer overnatting på Venabu, eller rideturer i fjellet, ridetimer på banen eller leierunder på stier for barna. Vi tilbyr også opplevelsespakker som inkluderer yoga og ridning, eller Peer Gynt på Gålå og ridning.

En helt essensiell del av Venabustallens tilbud er så klart hestene – og vi har valgt å benytte dølahesten i stor grad. Dølahesten har sin opprinnelse i Gudbrandsdalen. De er rolige og trygge for uerfarne ryttere, men også gode i terrenget og sier ikke nei til en galopp sammen med erfarne ryttere. Ganglaget er behagelig å sitte på innover i fjellene. Dølahesten er dessverre utrydningstruet, og en viktig del av Venabustallens tilbud er å introdusere flere for denne flotte rasen.

Venabustallens stallmester, Ingeborg Tvete, og våre erfarne turledere ønsker velkommen til en minnerik opplevelse med hest.