jordnær og koselig feiring

Bryllup

Bryllupsfeiring på Venabu passer for dere som ønsker en koselig og stressfri bryllupsfeiring, der tiden sammen med gode venner og familie står i fokus. Atmosfæren er uhøytidelig og lun, samtidig som vi legger til rette for at dere skal få deres drømmebryllup.

Det vakre fjellområdet setter en fin ramme rundt dagen. Hotellet ligger kun en snau kilometer fra Venabygd Fjellkapell – et flott lite kapell bygget av naturstein, med plass til inntil 100 gjester. Venabustallen tilbyr hesteskyss mellom kapellet og hotellet på forespørsel.

I forkant av selve dagen får dere en kontaktperson å forholde dere til. Kontaktpersonen kan hjelpe dere med det dere måtte ønske av planlegging og organisering før og under bryllupet.

Bryllupsmeny

Våre kokker er spesielt gode på tradisjonelle tilberedningsmetoder, og vi bruker helst lokale råvarer. Dere står fritt til å velge bryllupsmeny, se gjerne forslag i vår selskapsmeny. Dere velger selv om dere ønsker en servert middag eller et koldtbord.

Mange velger å ha et kakebord litt utover kvelden. Dere kan ta med kaker selv som vi sørger for å oppbevare på korrekt måte frem til servering. Dere kan også bestille kaker/desserter frå vårt kjøkken. 

Sov godt på Venabu

Mange velger å la bryllupet være en helgeutflukt, med Venabygdsfjellets mange muligheter for aktiviteter er dette et fint område for en hel helg.

Venabu Fjellhotell har totalt 56 rom. Rommene er komfortable og enkelt innredet. Her kan brudeparet og gjestene slappe godt av før og etter feiring.

Venabu Hytter er også et godt alternativ for brudeparet og gjestene. Her kan dere bo romslig og skjermet. For brudeparet er spesielt Kilebu eller Nørstebu koselige alternativer.

Aktiviteter for brudeparet eller hele selskapet

Venabygdsfjellet byr på aktiviteter for enhver smak. Hva med å ta med brudefølget på en fin fottur i fjellet? Eller kanskje brudeparet ønsker å ha tid for seg selv på romantisk kanefart for to?

Vi hjelper dere gjerne med å sette et program for hele helgen.

Hesteskyss fra Venabygd Fjellkapell

Fra Venabygd Fjellkapell kan vi tilby skyss med hest og stasvogn. Stallens kjørehester er av rasen dølahest; lokal til området og kraftige kjørehester. Dølahesten er kjent for sitt rolige lynne, sterke kropp, kraftige hårvekst og vakre fremtoning.
Vogn og hest pyntes etter brudeparets ønske.

Venabustallen tilbyr bryllupskjøring mellom Fjellkapellet, Venabu, Lundes og Spidsbergseter.

Trolske bryllupsbilder i fjellandskap

Fotograf Olav Erik Storm

Fotograf Olav Storm er kursholder på alle våre fotokurs, han har lang erfaring som fotograf, og har fotografert flere bryllup. Han er god til å fange de magiske øyeblikkene og få frem et særegent uttrykk i bildene.

Olav følger bryllupet fra start til slutt, og sørger for at det blir tatt bilder som blir fine minner for resten av livet.

Olav er godt kjent på Venabygdsfjellet og kan gi gode forslag på hvor bryllupsbildene kan tas på bakgrunn av brudeparets tanker og ønsker.

Les mer om Fotograf Olav Storm

Marijebaan Photography

Marije van der Baan er en nederlandsk bryllupsfotograf som er bosatt i Ringebu, kun 20 minutter fra Venabu. Marije spesialiserer seg på bryllupsfotografering og fotografering sammen med dyr.

Marjie og hennes ektemann fotograferer brylluper sammen. De fotograferer helst par som er åpne for å bryte tradisjonen litt, og ha en eventyrlig dag fylt med opplevelser på Venabygdsfjellet. 
Marije snakker engelsk og norsk.

Kontakt Marije for mer informasjon.

Bryllup Venabu Fjellhotell Marije var der Baan

Reise til Venabu

Avstander fra Venabu:

Oslo via Rv 4 230 km 

OSL Gardermoen E6 220 km

Trondheim 270 km

Lillehammer 78 km

Røros 181 km

Folldal 87 km 

Elverum 172 km

Ringebu 18 km

Venabu Fjellhotell

Fra hytteboka

«Tusen takk for kjempetrivelig opphold. Topp ramme rundt søskenbarntreff Kampestuen.»

Kristin (Norge)

«Tusen takk for fine dager, god mat og mange varme smil!»

Solveig og Bjørn (Norge)

«Et flott treff med søskenbarn – mange har ikke møttes på flere tiår. Tusen takk for flott helg – topp stemning – god mat – alt klaffet – også været!»

Kjell Åge og Kristin (Norge)