Selskapsmeny

Alle priser er per person, basert på et selskap på minimum 20 personer.
Vi lager hjemmelaget mat. Vårt kjøkken kjennetegnes av rene smaker og retter laget på gode råvarer.
Vi velger helst lokale produsenter og leverandører.
Vi tilbyr serverte retter og buffeter.

Drikke

Vi setter gjerne  sammen en anbefalt drikkepakke til deres selskap. Vi kan sette sammen alkoholfri drikkepakke, vinpakke eller ølpakke.
Ta kontakt for pristilbud.

Aperitiff før maten fra 75,- pr pers
Velg mellom Frost, Multe, musserende vin, Sherry, eller vår spesialitet Venabu Spritz.
Vi lager alltid et alkoholfritt alternativ i tillegg. For kun alkoholfrie aperitiffer anbefales Perlende Blåbær.

Oppdekking ved selskaper

Inkludert i prisen
Valgt meny
Festoppdekking med hvite selskapsduker og tykke dunilin servietter og lys

Valgfrie tillegg (ikke inkludert i prisen)
Hvite stoffservietter
Borddekorasjoner
Dere er velkomne til å ta med egne servietter, lys og borddekorasjoner om ønskelig.

Forretter

Priser fra 95,- pr pers

Lakserullade

Serveres med asparges og dansk rugbrød.

Allergener:

Varmrøkt fjellørret

serveres med dillrømme og lokalt flatbrød.

Allergener:

Hjemmelaget suppe

Vi har et utvalg supper, som for eksempel: Asparges-, rødbet-, blomkål- eller sjampinjongsuppe. Serveres med lokalt flatbrød.

Allergener:

Urtegravet elg

Serveres med grønn salat, tyttebærrømme og dansk rugbrød.

Allergener:

En smak av lokalmat

Smaker med lokal forankring. Tallerken med fem smakebiter av kjøttretter og fiskeretter. Alle bitene serveres med godt tilbehør.

Allergener:

Gravet ørret

Serveres med salat, dillrømme og lokalt flatbrød.

Allergener:

Hovedretter

Priser fra 310,- pr pers.

Elgstek

Serveres med viltsaus, sautert sopp og ovnbakte grønnsaker.

Allergener:

Reinsdyrsplomme

Serveres med potetmos, ovnsbakte rotgrønnsaker, fløtesaus og rørte tyttebær.

Allergener:

Langtidsstekt lammeskank

Serveres med potetmos og ratatouille.

Allergener:

Helstekt indrefilet av okse

Serveres med ristet sopp, ovnsbakte poteter og friske grønnsaker.

Allergener:

Ovnsbakt ørret/torskefilet

Serveres med agurksalat, kokte poteter og rømmesaus.

Allergener:

Skinkestek og medisterkaker

Serveres med surkål og friske grønnsaker.

Allergener:

Quinoa- og rødbetwellington

Serveres med soppsaus og grønnsaker.

Allergener:

Fylt aubergine

Ovnsbakt med fyll av kikert-curry. Serveres med kokossaus.

Allergener:

Ovnsbakt gresskar

Serveres med aromatisk ris, grønnsaker og Norzola-saus.

Allergener:

Desserter

Priser fra 75,- pr pers

Hjemmelaget karamellpudding

Allergener:

Multekrem i krumkake

Allergener:

Hjemmelaget vaniljeis med varme bjørnebær

Allergener:

Snickerskake

Allergener:

Sesongens bærdessert

Allergener:

Pavlova med sesongens bær

Allergener:

Vannbakkels

Allergener:

Konfekttallerken

Et utvalg av våre hjemmelagde konfektbiter

Allergener:

Ostbrikke

Brie, Chèvre, Ridderost, Selbu blå, Fjelldronning, Huldreost og assortert kjeks.

Allergener:

Buffetløsninger

Priser fra 390,- pr pers

Fjellets buffet

Inkludert er 8 kalde retter, rømmegrøt, og 3 varme retter.
I tillegg 4 desserter og utvalgte oster. Kaffe/te.

Standard buffet

Inkludert er 5 kalde retter, rømmegrøt, og 2 varme retter.
I tillegg 4 desserter og utvalgte oster.
Kaffe/te

Rømmegrøt buffet

Rømmegrøt og variert utvalg av spekemat.
Eggerøre, potetsalat, rømme og lokalt flatbrød.
Kaffe/Te.

Kakebord

Kaffeservering og oppdekning av kakebord 70,- pr pers
Vi kan bake kaker og lage desserter etter avtale, eller dere kan ha med egne kaker.
Vi sørger for korrekt oppbevaring og pen presentasjon av kakene.

Hjemmebakte kaker fra 450,- pr kake
Flere av kakene kan lages gluten- og/eller laktosefrie.

Bløtkake
16 kakestykker

Pyntes og fylles etter ønske.

Allergener:

Snickerskake
20 kakestykker

En smaksbombe for en som liker det søte.

Allergener:

Sjokoladekake
16-20 kakestykker

Velg mellom langpannekake eller en fleretasjes rund kake.

Allergener:

Eplekake med krem
16 kakestykker

Norske epler brukes når disse er i sesong. Kremen piskes på Venabu.

Allergener:

Ostekake
16 kakestykker

Kjeksbunn, ostefyll og gele på toppen.

Allergener:

Verdens beste
20 kakestykker

Enkel og godt likt kake, også kjent som Kvæfjordkake.

Allergener:

Trenger du inspirasjon til meny?

Fjellets smaker

Forrett
En smak av lokalmat

Hovedrett
Reinsdyrsplomme med sesongens grønnsaker

Dessert
Multekrem i krumkake

3-retters vegetar

Forrett
Rødbetsuppe
med hjemmebakt fløtbrød

Hovedrett
Ovnsbakt gresskar med tilbehør

Dessert
Hjemmelaget vaniljeis
med varme bjørnebær

Kokkens favoritt

Forrett
Gravet ørret med grønn salat, rømme og dansk rugbrød

Hovedrett
Bakt aubergine med kikertcurry

Dessert
Verdens beste

Vil du vite mer om våre råvarer og leverandører?