Selskapsmeny
Alle priser er per person, basert på et selskap på minimum 20 personer.
Vi lager hjemmelaget mat. Vårt kjøkken kjennetegnes av rene smaker og retter laget på gode råvarer.
Vi velger helst lokale produsenter og leverandører.
Vi tilbyr serverte retter og buffeter.
Drikke
Vi setter gjerne sammen en anbefalt drikkepakke til deres selskap. Vi kan sette sammen alkoholfri drikkepakke, vinpakke eller ølpakke.
Ta kontakt for pristilbud.
Aperitiff før maten fra 75,- pr pers
Velg mellom Frost, Multe, musserende vin, Sherry, eller vår spesialitet Venabu Spritz.
Vi lager alltid et alkoholfritt alternativ i tillegg. For kun alkoholfrie aperitiffer anbefales Perlende Blåbær.
Oppdekking ved selskaper
Inkludert i prisen
Valgt meny
Festoppdekking med hvite selskapsduker og tykke dunilin servietter og lys
Valgfrie tillegg (ikke inkludert i prisen)
Hvite stoffservietter
Borddekorasjoner
Dere er velkomne til å ta med egne servietter, lys og borddekorasjoner om ønskelig.
Forretter
Priser fra 95,- pr pers
Lakserullade
Serveres med asparges og dansk rugbrød.
Allergener:
Varmrøkt fjellørret
serveres med dillrømme og lokalt flatbrød.
Allergener:
Hjemmelaget suppe
Vi har et utvalg supper, som for eksempel: Asparges-, rødbet-, blomkål- eller sjampinjongsuppe. Serveres med lokalt flatbrød.
Allergener:
Urtegravet elg
Serveres med grønn salat, tyttebærrømme og dansk rugbrød.
Allergener:
En smak av lokalmat
Smaker med lokal forankring. Tallerken med fem smakebiter av kjøttretter og fiskeretter. Alle bitene serveres med godt tilbehør.
Allergener:
Gravet ørret
Serveres med salat, dillrømme og lokalt flatbrød.
Allergener:
Hovedretter
Priser fra 310,- pr pers.
Elgstek
Serveres med viltsaus, sautert sopp og ovnbakte grønnsaker.
Allergener:
Reinsdyrsplomme
Serveres med potetmos, ovnsbakte rotgrønnsaker, fløtesaus og rørte tyttebær.
Allergener:
Langtidsstekt lammeskank
Serveres med potetmos og ratatouille.
Allergener:
Helstekt indrefilet av okse
Serveres med ristet sopp, ovnsbakte poteter og friske grønnsaker.
Allergener:
Ovnsbakt ørret/torskefilet
Serveres med agurksalat, kokte poteter og rømmesaus.
Allergener:
Skinkestek og medisterkaker
Serveres med surkål og friske grønnsaker.
Allergener:
Quinoa- og rødbetwellington
Serveres med soppsaus og grønnsaker.
Allergener:
Fylt aubergine
Ovnsbakt med fyll av kikert-curry. Serveres med kokossaus.
Allergener:
Ovnsbakt gresskar
Serveres med aromatisk ris, grønnsaker og Norzola-saus.
Allergener:
Desserter
Priser fra 75,- pr pers
Hjemmelaget karamellpudding
Allergener:
Multekrem i krumkake
Allergener:
Hjemmelaget vaniljeis med varme bjørnebær
Allergener:
Snickerskake
Allergener:
Sesongens bærdessert
Allergener:
Pavlova med sesongens bær
Allergener:
Vannbakkels
Allergener:
Konfekttallerken
Et utvalg av våre hjemmelagde konfektbiter
Allergener:
Ostbrikke
Brie, Chèvre, Ridderost, Selbu blå, Fjelldronning, Huldreost og assortert kjeks.
Allergener:
Buffetløsninger
Priser fra 390,- pr pers
Fjellets buffet
Inkludert er 8 kalde retter, rømmegrøt, og 3 varme retter.
I tillegg 4 desserter og utvalgte oster. Kaffe/te.
Standard buffet
Inkludert er 5 kalde retter, rømmegrøt, og 2 varme retter.
I tillegg 4 desserter og utvalgte oster.
Kaffe/te
Rømmegrøt buffet
Rømmegrøt og variert utvalg av spekemat.
Eggerøre, potetsalat, rømme og lokalt flatbrød.
Kaffe/Te.
Kakebord
Kaffeservering og oppdekning av kakebord 70,- pr pers
Vi kan bake kaker og lage desserter etter avtale, eller dere kan ha med egne kaker.
Vi sørger for korrekt oppbevaring og pen presentasjon av kakene.
Hjemmebakte kaker fra 450,- pr kake
Flere av kakene kan lages gluten- og/eller laktosefrie.
Bløtkake
16 kakestykker
Pyntes og fylles etter ønske.
Allergener:
Snickerskake
20 kakestykker
En smaksbombe for en som liker det søte.
Allergener:
Sjokoladekake
16-20 kakestykker
Velg mellom langpannekake eller en fleretasjes rund kake.
Allergener:
Eplekake med krem
16 kakestykker
Norske epler brukes når disse er i sesong. Kremen piskes på Venabu.
Allergener:
Ostekake
16 kakestykker
Kjeksbunn, ostefyll og gele på toppen.
Allergener:
Verdens beste
20 kakestykker
Enkel og godt likt kake, også kjent som Kvæfjordkake.
Allergener:
Trenger du inspirasjon til meny?
Fjellets smaker
Forrett
En smak av lokalmat
Hovedrett
Reinsdyrsplomme med sesongens grønnsaker
Dessert
Multekrem i krumkake
3-retters vegetar
Forrett
Rødbetsuppe
med hjemmebakt fløtbrød
Hovedrett
Ovnsbakt gresskar med tilbehør
Dessert
Hjemmelaget vaniljeis
med varme bjørnebær
Kokkens favoritt
Forrett
Gravet ørret med grønn salat, rømme og dansk rugbrød
Hovedrett
Bakt aubergine med kikertcurry
Dessert
Verdens beste