11.-13. november 2022
9.-11. desember 2022

Julebord og rakfisklag

Velkommen til rakfisklag og 5-retters julemiddag på Venabu!

Tilbring en trygg julebordshelg på Venabygdsfjellet. Vi byr på førjulsstemning med god mat og godt selskap. Vår musiker spiller opp til dans utover kvelden.

På fredagens rakfisklag byr vi på et godt utvalg av rakfisk fra ulike produsenter. Smak på tradisjonelt tilbehør fra ulike steder i landet, og lær mer om rakfiskens historie og tradisjoner. 

På lørdag kveld serveres en bedre julemiddag bestående av 5 retter; du kan forvente deg kalde og varme kjente juleretter, rundet av med en desserttallerken.

Meny fredag:
servert rakfisklag:

Vi byr på et godt utvalg rakfisk fra ulike produsenter. Du får smake tradisjonelt tilbehør fra ulike steder i landet. Vi forteller om rakfiskens historie og tradisjoner. Middagen avrundes med en spennende dessert.

Meny lørdag:
5-retters bestående av:

Forrett 1: Et utvalg fiskeretter som hører julen til
Forrett 2: Et utvalg kaldt kjøtt med smak av jul
Hovedrett 1: Pinnekjøtt med tradisjonelt tilbehør
Hovedrett 2: Ribbe med tradisjonelt tilbehør
Desserttallerken med smak av jul

Alle rettene presenteres av vår vert under middagen.

Visste du at..?

Ordet rakfisk stammer fra det norrøne rakr, som betyr fuktig?
Navnet rakfisk henviser til måten fisken konserveres på (i motsetning til tørking).

Lær mer om rettenes historie og opprinnelse på våre matopplevelser.

Venabu Fjellhotell, Venabygdsfjellet. Foto: Olav Storm

Priser overnattingspakker

Julebordshelg (fre-søn): 2690,-

Rakfiskdøgn (fre-lør): 1690,-

Juleborddøgn (lør-søn): 1690,-

Kun rakfisklag/julebord: 890,-

OBS!

For å reservere kun 5-retters julemiddag eller kun rakfisklag (uten overnatting) må du velge dato først, deretter riktig produkt.

Vi tilbyr transport i Ringebu kommune

Dersom du bor eller har hytte i Ringebu kommune, og ønsker å delta på julebord eller rakfisklag, tilbyr vi transport t/r.

Når du bestiller rakfisklag eller 5-retters julemiddag, kan du notere i notatfeltet at du ønsker tilbud på transport. Skriv hvor du ønsker transport fra og hvor mange dere er.

OBS!

For å reservere kun 5-retters julemiddag eller kun rakfisklag (uten overnatting) må du velge dato først, deretter riktig produkt.

Kanskje du også er interessert i

Konfekter | Venabu Fjellhotell og Hytter

Jul på Venabu

Vi ønsker deg velkommen til en trivelig og tradisjonell julefeiring på Venabu. Her blir du tatt godt i mot, du kan slappe godt av og bruke dagene på det som er viktig for deg. Vi byr på hvit jul, god mat, et komfortabelt rom og julestemning!

Viltaften - smakebiter | Venabu Fjellhotell og Hytter

Viltaften

En helaften opplevelse på Venabygdsfjellet med vår 12-retters viltaften. En kveld med spennende smaker fra villmarken, med hvileretter og desserter. Inkludert i prisen er drikkepakke, du velger mellom vinpakke, ølpakke og alkoholfri drikkepakke.

En kveld der du kan kose deg med god mat, god drikke og hverandres selskap!

Ølsmaking - Venabu Fjellhotell - foto:Olav Storm

Ølsmaking

Vår lokale ølkjenner Gunnar har bred erfaring med å brygge øl. Han har vært med å starte opp kjente ølprodusenter som Nøgne Ø og Atna Øl. Gunnar er en ekte ølentusiast og har god formidlingsevne som gjør ølsmakingen til en fortreffelig opplevelse for den som liker godt øl. Lær mer om hvordan du kan gjøre ølsmaken enda bedre med riktige matretter og snacks til de ulike ølene.