À la carte meny

Vinter*
I vintersesongen er à la carte-restauranten vår åpen hver dag fra kl. 11.00-17.00.

Vi tilbyr noen à la carte-retter, inkludert smørbrød, toast, rømmegrøt, spekemat, kake, vaffel, suppe, kakao.
Disse kan nytes ute på tunet eller på vår solfylte terrasse når været er bra, eller i stuene med utsikt mot Rondane.
I vintersesongen tilbyr vi også en lunsjbuffé i restauranten fra 13.30 til 15.00. For større grupper, vennligst ring på forhånd.

Vår sesongbaserte kveldsmeny finner du her.

Tradisjonsmat

Rømmegrøt

Serveres varme rosiner, smør, sukker og kanel. Rød saft til drikke er inkludert.
kr 170,-

Rømmegrøt og spekemat

Rømmegrøten serveres varme rosiner, smør, sukker og kanel.
Spekematen serveres med lokalt flatbrød.
Rød saft til drikke er inkludert.
kr 250,-

Spekemattallerken med lokale kjøttprodukter

Venabus spekemat fra svin, lam og elg fra Annis Pølsemakeri.
Serveres med rømme, potetsalat og lokalt flatbrød.
kr 220,-

Smørbrød

*Alle våre smørbrød kan serveres med glutenfritt brød.

Elgkarbonade

Smørbrød med elgkarbonader fra Annis Pølsemakeri, serveres med stekt sopp.
Kr 175,-

Røkt ørret

Smørbrød med røkt ørret og egg.
Kr 175,-

Rekesmørbrød

Smørbrød med majones og sitronskive
Kr 175,-

Dagens retter

Dagens suppe

Serveres med brød og smør
Kr 160,-

Grillet toast med ost og skinke

Serveres med litt salat

Kr 140,-

Fra kaffedisken

Hjemmebakt kake

Pris og utvalg varierer fra dag til dag, kom innom og ta en titt.

Mors rømmevafler kr. 70,-

(6 hjerter)

Serveres med hjemmerørte bær og seterrømme. Oppskriften har vært brukt på Venabu i over 70 år.

Allergener: gluten, laktose

Kaffemeny

Espresso 41,-
Americano 43,-
Cappucino 51,-
Caffe latte 52,-
Iskaffe 53,-
Hjemmelaget kakao med pisket krem 60,-
Traktekaffe 35,-
Te: Velg din favoritt fra vårt rike utvalg 35,-

Vil du vite mer om våre råvarer og leverandører?

3-retters middag

Serveres daglig kl. 19.00.

«En smak av norsk tradisjon»

Serveres hver onsdag kl. 19.00.