Frokost: 08:00–10:00
Lunsj: 13:30–15:00 
Middag: 19:00 
À la carte: 11:00–17:00

Tradisjonelle smaker og rene råvarer

Venabus kjøkken er kjent for god mat og spennende matopplevelser.

Råvarene vi bruker er ofte fra lokale produsenter og jegere. Hver dag serveres retter med rene smaker, helst tilberedt av lokale råvarer.

À la carte og kaffemeny
Mellom kl 1200 og 1700 alle dager i vintersesongen (desember-påske) og sommersesongen (medio juni-medio oktober) har vi à la carte i vår restaurant. Du finner et rikt utvalg av småretter og varmretter. Venabu har kaffedisk hvor du kan velge mellom ulike kaffedrikker, vi har også et rikt utvalg av tesorter.
Venabus hjemmelagede kakao kan varmt anbefales på kalde høst- og vinterdager.
Se Venabus à la carte og kaffemeny.

Lunsjbuffet
I sesongen serveres det lunsjbuffet (kl 13:30-15:00)med reker/scampi, minst en kald fiskerett, en kald kjøttrett, salatbuffet, 1-2 varme kjøttretter, en varm fiskerett, poteter, vegetarrett, ulike typer grønnsaker. Rømmegrøt og spekemat. Dessertbuffet med minst 3 desserter. Ostefat, brød og frukt. Lørdag og søndag er utvalget enda større. Bestill lunsjbuffet.

Måltider
Som gjest på hotellet kan du velge mellom helpensjon (frokost, lunsj og middag inkludert i prisen), halvpensjon (frokost og middag inkludert i prisen) eller trekvartpensjon (frokost, smurt niste, fylt termos og middag inkludert i prisen).

Se vår middagsmeny. Hver onsdag serveres “En smak av lokal tradisjon”.
Om du ikke bor på hotellet, er du fortsatt velkommen til å bestille bord i vår restaurant til frokost, lunsj eller middag.

Vi tilpasser menyen om du har en matallergi eller ønsker vegetarisk/vegansk meny.
Gi oss beskjed ved bestilling om du ønsker en tilpasset meny.

Venabus spesialmeny 
«En smak av lokal tradisjon»

Hver onsdag serverer vi vår spesialmeny “En smak av lokal tradisjon”. På menyen står et utvalg av kalde kjøtt og fiskeretter tilberedt på tradisjonelt vis, reinsdyrsplomme med sesongens tilbehør og vår hjemmelagde blåbærpai.
Kveldens vert presenterer menyen og forteller litt om rettenes historie. En spennende matopplevelse både for hode og gane.

Foto: @Dreaminvan

mat levert på døren

Catering

Slipp alt stresset med å tilberede mat til mange selv. Bruk tiden sammen, og la heller Venabu levere festmiddagen. Se vår cateringmeny. Du velger om du ønsker å få maten levert på døren, eller om dere ønsker å hente maten selv.

Catering er et godt valg for deg som bor på Venabu Hytter, eller annen hytte på Venabygdsfjellet.

Foto: @Dreaminvan

Festmiddag på Venabu

Ønsker du å feire en spesiell dag på Venabu? Vi har lang erfaring med å være vertskap for slektstreff, bryllup og jubileer. Vi tilbyr lukkede selskaper og skreddersydde menyer.

Foto: @Dreaminvan

Unike matopplevelser på Venabu

Rakfisklag og Julebord

Kom i førjulsstemning på julebordshelg på Venabu!

Fredagskvelden byr vi inn til rakfisklag hvor du får et utvalg ulik rakfisk og tilbehør. Du får også vite litt mer om rakfiskens tradisjoner i de ulike delene av landet.

Lørdagskvelden serverer vi en rikholdig julebuffet med et godt utvalg av kjente og kjære juleretter som sylt, ribbe, pinnekjøtt, spekemat og søte fristelser. Etter middag er baren åpen, og vi har live musikk. Velkommen på julebord! 

Seterlunsj på Lykkjesetra

Hver torsdag i sommersesongen byr budeia inn til seterlunsj på Lykkjesetra.

Innta en mettende lunsj i nostalgiske omgivelser, og hør budeia fortelle om setertradisjonen i Gudbrandsdalen, brunostens opprinnelse og andre spennende historier fra Gudbrandsdalen.

Du kan ri, gå eller komme med bil til Lykkjesetra. Det er begrenset med plass hver torsdag, så du må reservere plass tidlig.

Ølsmaking

Bli med på ølsmaking med Gunnar – vår lokale ølkjenner og ølbrygger. Gunnar har blant annet vært med på å starte opp kjente ølmerker som Atna Øl og Nøgne Ø, og er en ekte ølentusiast.

Lær mer om hvordan du kan finne det rette ølet til maten, og hvordan gjøre smaksopplevelsen enda bedre.

Viltaften

En spennende matopplevelse utenom det vanlige. Vår 12-retters viltaften med tilpassede drikkemenyer og historiefortelling er en helaftens opplevelse.

For en perfekt høsthelg på fjellet, kan du bli med på “Viltweekend” med fonduekveld og 12-retters viltaften med drikkepakke inkludert i prisen.

Nydelige smaker

“Tusen takk igjen for et nydelig opphold – god atmosfære, fantastiske omgivelser og hyggelige mennesker. Onsdagens buffet var av ypperste klasse – lokal mat med nydelige smaker og dandering i gourmetklassen.”

Tor og Aud

«Fantastisk vegansk!»

“Tusen takk for nydelig opphold! Og takk så mye for den fantastiske veganske maten jeg fikk servert!”

Siv

«Koselig sted!»

Deilig lunsj på koselig sted!

Mai-Linn

Lyst til å vite mer om vårt kjøkken?