Peer Gynt på Gålå

Venabus opplevelsespakke – august 2021
Datoer 2021

Fredag 23. juli 2021 til søndag 8. august 2021.

Slik bestiller du Peer Gynt-opplevelsespakke online
  • Bestill din billett til forestillingen på peergynt.no
  • Velg pakketypen du ønsker (ett eller to døgn).
  • Velg dato for oppholdet.
  • Velg romtypen.
  • Om du ønsker å bli transport t/r Ringebu Skysstasjon, kan du velge å legge til dette i bestillingen.

Ankomst Venabu

Kom med egen bil eller reis med buss/tog. Vi henter deg gjerne på skysstasjonen i Ringebu.

Ønsker du å utvide oppholdet?

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med det!

e-post: venabu@venabu.no
Tlf: +47 61 29 32 00

bo komfortabelt og nyt en enestående forestilling på utendørsscenen

Forestillingen Peer Gynt på Gålå er en enestående opplevelse. På utendørsscenen med spennende og original scenografi, spilles Ibsens Peer Gynt av profesjonelle og anerkjente skuespillere. Venabus Peer Gynt-opplevelsespakker inneholder alt du trenger for en fantastisk teateropplevelse på Peer Gynt-spelet.

Inkludert i alle våre Peer Gynt-pakker er overnatting, måltider, transport med guide til forestillingen. Vår guide sørger for at du får et bedre innblikk i både den historiske Per og Ibsens Peer Gynt. Billett til Peer Gynt-forestillingen på Gålå er ikke inkludert i pakken.

Hvorfor velge Venabus Peer Gynt-pakke?

Vi har i en årrekke tilbudt Peer Gynt-opplevelsespakker, og jobber for å tilby deg en førsteklasses kulturell opplevelse.
På alle våre Peer Gynt-pakker er guiding inkludert i prisen. Våre guider har bred kunnskap om forestillingen, Ibsen og den historiske Per Gynt. Med deres engasjerte beskrivelser og fortellinger, får du en enda bedre opplevelse av forestillingen!
Venabu er kjent for god mat, vi verdsetter hjemmelagede retter, laget av førsteklasses råvarer. Vi velger helst lokale produkter, og under Peer Gynt-ukene serverer vi flere retter med historisk eller geografisk tilknytning til Peer Gynt.

Inkludert i pakken

  • Overnatting ett eller to døgn.
  • Alle måltider, inkludert nattmat etter forestillingen og et måltid før avreise til forestillingen – spis godt og smør med deg nistepakke og få fylt termosen.
  • Transport til og fra forestillingen med buss – slipp kø og parkeringsavgift. Du slipper å betale parkering, og bussene slippes tidlig avgårde etter forestillingen av trafikkdirigentene. Reis miljøvennlig uten stress.
  • Få mer ut av forestillingen med en dypere forståelse av den historiske og litterære Peer Gynt; På bussen orienterer vår guide om den historiske Per Gynt, Ibsens Peer Gynt og teaterstykket på Gålå.

Bestill egne billetter på forhånd 

Bestill din billett på peergynt.no før du bestiller vår opplevelsespakke.

Velg 1-døgns eller 2-døgns Peer Gynt-pakke:

2-døgnspakker

Kom til Venabu dagen før forestillingen til en smakfull 3-retters middag, bruk formiddagen på fjellet før Peer Gynt-forestillingen. Avreise etter frokost dagen etter forestillingen.

Pris fra: 3150,- pr pers

1-døgnspakker

Ankomst mellom kl 15 og 16 på Venabu. Spis et godt måltid på Venabu før avreise til Peer Gynt-forestillingen på Gålå. Avreise etter frokost dagen etter forestillingen.

Pris fra: 1900,- pr pers

Ønsker du å utvide oppholdet?

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne med det.
e-post: venabu@venabu.no
Tlf: +47 61 29 32 00

Venabus Peer Gynt-guider

Truls Grefsen

Truls Gjefsen er lektor i norsk og historie på Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule. Han har gitt ut fem biografier, blant annet om Hans Børli, Arne Næss og Asbjørnsen og Moe. Han har ellers vært aktiv i lokalpolitikken og i kulturlivet i Gudbrandsdale, blant annet i Kristin Lavransdatter på Sel, Peer Gynt på Gålå og høgfjellskonserten på Kvamsfjellet.

Folk bør se Peer Gynt rett og slett fordi det er verdens beste skuespill. Det har endeløst mange fasetter og kan derfor tåle mange ulike tolkninger og oppsetninger. Marit Moum Aunes oppsetning er slående vakker, samtidig som hun har tatt godt vare på Ibsens tekst.
~ Truls

Sverre Mørkhagen

Sverre Mørkhagen er forfatter, kommunikasjonsrådgiver, forlegger og journalist. Han har gitt ut flere bøker, blant annet Ibsen “…den mærkelige Mand” og Peer Gynt Historie, sagn og forbandet digt. Med en inngående kunnskap om Ibsen, den historiske Peer Gynt og forestillingen, gir han deg en ny forståelse og opplevelse av spelet om Peer Gynt. Mørkhagen har vært Venabus faste guide til Peer Gynt siden vi startet med turbusser til forestillingene på Gålå i 1999.

«Peer Gynt er litteratur i verdensklasse, diktet på norsk. Derfor er verket bedre og frodigere på norsk enn på noe annet språk. Det kan vi glede oss over hver sommer på Gålå!»
~ Sverre

Kombiner Peer Gynt-pakken med andre opplevelser

Peer Gynt Rideferier

Kombiner rideturer i fjellheimen med Peer Gynt på Gålå. Venabustallen arrangerer Peer Gynt Rideferie for erfarne og Peer Gynt Rideferie for begynnere.

søndag 8. august 2021

Høgfjellskonserten «Ved Rondane»

Den årlige avslutningskonserten er et mektig møte mellom førsteklasses musikk og enestående natur. Vi sørger for transport til og fra konserten.

Billettpris fra: 450/550,-

Fra hytteboka

«Peer Gynt-pakka er flott! Takk for oss for denne gang! Kommer gjerne igjen!»

Grethe og Cato (Norge)

«Bra opplegg med Peer Gynt-spel, frakt, nattmat, god service og blide folk. Velsmakende mat.»

Solfrid (Norge)

«Takk for fine dager på Venabu med småturer i nærområdet og kulturopplevelser. Et fantastisk Peer Gynt-spel og en flott konsert med KORK ved Rondablikk i går. Sverre Mørkhagens morsomme introduksjoner på bussturene høynet opplevelsene. Gode senger, god mat + hyggelig betjening! Takk for oss!»

Berit og Ragnhild (Norge)