22.-24. oktober 2021
29.-31. oktober 2021

Viltweekend på Venabu

Del nye smaksopplevelser i godt lag

Viltweekend på Venabu gir nye smaksinntrykk og er en unik opplevelse. Reis sammen med gode venner, kjæresten eller kollegaene. Du kan velge mellom full weekend fredag-søndag eller en helaftens viltaften-opplevelse lørdag.
Vi gjentar fjorårets suksess med 12-retters viltaften med presentasjon av rettene.

Fredag kveld serveres fondue med deilig tilbehør, på lørdag venter vår 12-retters viltaften.

Inkludert i prisen er overnatting fredag-søndag på dobbeltrom, frokost og lunsj lørdag, brunsj søndag, fondueaften fredag og viltaften med valgfri drikkepakke lørdag.

Meny Viltaften 2021

En detaljert Viltaften 2021 meny holder vi hemmelig frem til Viltweekend, men vi kan avsløre at vi lover å tilby deg en like spennende og smakfull meny som i fjor.

du kan forvente deg:

Kalde forretter av fisk og kjøtt
(totalt 10 ulike smaker)
Varme viltretter med godt tilbehør
Hvileretter
Desserter
Totalt 12 spennende retter

drikkepakke inkludert i prisen

Drikkepakke er inkludert i prisen. Du velger mellom vinpakke, ølpakke eller alkoholfri pakke. Hvilken drikkepakke du ønsker, må oppgis ved bestilling.

Alle rettene presenteres av vår vert under middagen.

Fra Hytteboka

Det var herlig å få maten servert slik at alle på bordet spiste den samme retten samtidig, og vi hadde rikelig tid til å smake og snakke. Det var også veldig interessant med informasjon om rettene, råvarene og vinen.
Vi fire er ute og spiser middag på et nytt sted 1 gang hver måned i Oslo, og velger så langt det er mulig alltid gourmet restauranter med såkalt smaksmeny.
Deres 12 retter i går kan måle seg meg mange av de vi har besøkt i Oslo, og vi gleder oss til å komme tilbake neste år.

Hilde, Morten, Ulf og Trine

Foto: @Dreaminvan

Priser

Viltweekend fre-søn: 3600,- pr pers*

Viltdøgn lør-søn: 2600,- pr pers*

Viltaften inkl aperitif: 1800,- pr pers

*enkeltromstillegg 150,- pr døgn

Obs!
Hvis du kun vil bestille viltaften (lørdag) må du velge dato først, deretter «Viltaften» og antall personer.

Nye smaksinntrykk på Venabus Viltaften

I 2020 serverte vi et utvalg av retter bestående av smakebiter av fisk og kjøtt, hvileretter og desserter. Av forrettene var noen av bitene som fikk munnen til å løpe i vann varmrøkt reinsdyr på hjemmebakt flatbrød, toppet med tyttebærrømme og kremet rypesuppe med gulrot og purre a la Julienne.

Hovedrettene viste den store variasjonen i smaker som finnes i den norske villmarken, villsvin med mandelpotet, sjysaus, rødkål og eple var en av tre hovedretter som gjestene i 2020 fikk muligheten til å smake.
Spennende hvileretter som pannestekt lav og tyttebærsorbet bryter opp måltidet med lettere smaker, og gir en fin helhet til middagen.
Måltidet ble avrundet med multekrem i krumkake og Venabus hjemmelagede konfektbiter.

Vi ser frem til å presentere deg menyen for Viltaften 2021, som vil bestå av nye og kjente viltsmaker. Tolv retter med ren matglede.
Vår vert presenterer hver rett, og du får vite litt om tradisjonen bak de ulike smakene, og litt om opphavet til de mer utradisjonelle smakebitene.

Drikkepakke er inkludert i prisen på Viltaften, og du velger den drikkepakken som passer deg best. Du kan velge mellom drikkemenyer nøye tilpasset til kveldens meny, enten du er en øldrikker, vinelsker eller ønsker varierte alkoholfrie drikker.

Vi tar hensyn til allergier, husk å gi beskjed om dette ved bestilling.
Det serveres ingen vegetarmeny eller barnemeny på Viltaften.

Vi tilbyr henting og transport hjem for de som har hytte i nærheten eller bor i Ringebu kommune. Ta kontakt med oss for pristilbud på transport.

Andre matopplevelser på Venabu

Rakfisklag

Vi serverer rakfisk fra ulike produsenter, og tilbehør med ulik opprinnelse. Prøv både kjente og kjære kombinasjoner, og noen nye og gode smakserfaringer.

Kombiner gjerne rakfisklag med Venabus 5-retters julebord!

5-retters julebord

Nyt en hyggelig førjulsmiddag på Venabu. Vi byr på 5 ulike juleretter, og du får servert ribbe, pinnekjøtt, ulike juleforetter og våre favoritt julegodbiter til dessert.

Vårt 5-retters julebord kan kombineres med rakfisklag!

En smak av lokal tradisjon

Hver onsdag byr vi på en smak av lokal tradisjon. Du får servert smakebiter av kalde fisk- og kjøttretter, reinsdyrsplomme til hovedrett og en deilig hjemmebakt blåbærpai til dessert. Vår vert presenterer maten og forteller litt om rettenes historie.