18.-20.oktober 2024 / 1.-3. november 2024

Viltaften på Venabu

Del nye smaksopplevelser i godt lag

Når kveldene blir lengre og jaktsesongen går mot slutten, tenner vi stearinlysene og samles for å feire det beste villmarken har å by på. Viltaften på Venabu er et populært samlingssted for de som liker kortreist, smakfull og spennende mat. Våre lokale jegere har bragt oss sine beste stykker, og kokkene tilbereder de herligste retter som får tennene til å løpe i vann. Gled deg til en 12-retters middag utenom det vanlige!

Del nydelige smaksopplevelser i godt lag, og gled deg til en unik kveld. Hvert år byr vi på en ny meny med tilhørende drikkepakke inkludert i prisen. Reis sammen med gode venner, kjæresten eller kollegaene. Velg om du ønsker å delta kun på viltaften, eller om du ønsker Viltdøgn eller Viltweekend.

Meny Viltaften

Vi ser frem til å presentere menyen for Viltaften 2023, som vil bestå av nye og kjente viltsmaker. En detaljert Viltaften 2024 meny holder vi hemmelig frem til årets første Viltweekend, men vi lover en 12-retters gastronomisk opplevelse. Kveldens vert presenterer hver rett, og du får lære litt om tradisjonen og tilberedningen av de ulike rettene, og ikke minst om inspirasjonen til de nyere smakene.

du kan forvente deg:

Aperitiff serveres kl 17:00
Kalde forretter
av fisk og kjøtt
(totalt 10 ulike smaker)
Varme viltretter med godt tilbehør
Hvileretter
Desserter
Totalt 12 spennende retter.
Vi tar hensyn til allergier så lenge vi får beskjed ved bestilling.
Vi har dessverre ikke anledning til å tilby vegetarmeny eller barnemeny denne kvelden.

la tennene løpe i vann

Menyen består av en variasjon av fisk- og kjøttforretter, hovedretter og desserter. Eksempler på forretter fra tidligere menyer har vært varmrøkt villrein med eine-og tranebærrømme, abbortartar og kremet bjørnesuppe. Av hovedretter har vi tidligere servert blant annet andekonfit med ovnsbakte paoteter, pastinakkpure, gulrøtter og blåbærsaus. Spennende hvileretter som pannestekt kvitkrull og multesorbetto bryter opp måltidet med lettere smaker. Viltaften avrundes med hjemmelagede desserter som oreo og hvit sjokolade ostekake med lokale bær eller Venabus konfektbiter.

drikkepakke inkludert i prisen

Drikkepakke er inkludert i prisen. Du velger mellom vinpakke, ølpakke eller alkoholfri pakke. Alle drikkepakkene er nøye utvalgt til kveldens meny. Hvilken drikkepakke du ønsker, må oppgis ved bestilling.

Foto: @Dreaminvan

Priser 2024

Viltweekend fre-søn:
4200,- pr pers* 

Viltdøgn lør-søn:
3500,- pr pers* 

Viltaften inkl aperitif:
2500,- pr pers*  

*enkeltromstillegg 150,- pr døgn

r

Obs!

Det serveres ingen vegetarmeny eller barnemeny på Viltaften.

Avbestillingsfrist
7 dager før ankomst
(14 dager før ankomst for grupper > 6 pers)
Ved senere avbestilling faktureres 50%
Ved avbestilling senere enn 24t før faktureres 100%

r

Matallergier

Har du en matallergi?

Gi oss beskjed om dette ved bestilling.

Transport i Viltaftenhelgen

Vi tilbyr henting og transport hjem for de som har hytte i nærheten eller bor i Ringebu kommune.

Transport i området Venabygdsfjellet:

50,- pr pers ved minimum 2 personer

Transport til/fra Venabygd:

100,- pr pers ved minimum 2 personer

Transport til/fra Ringebu kommune

150,- pr pers ved minimum 4 personer.

Prisene er pr vei til/fra Venabu Fjellhotell i forbindelse med Viltaften 2022.

Fra Hytteboka:

« Det var herlig å få maten servert slik at alle på bordet spiste den samme retten samtidig, og vi hadde rikelig tid til å smake og snakke. Det var også veldig interessant med informasjon om rettene, råvarene og vinen.

Vi fire er ute og spiser middag på et nytt sted 1 gang hver måned i Oslo, og velger så langt det er mulig alltid gourmet restauranter med såkalt smaksmeny.

Deres 12 retter i går kan måle seg meg mange av de vi har besøkt i Oslo, og vi gleder oss til å komme tilbake neste år. »

Hilde, Morten, Ulf og Trine

Andre matopplevelser på Venabu

Rakfisklag

Vi serverer rakfisk fra ulike produsenter, og tilbehør med ulik opprinnelse. Prøv både kjente og kjære kombinasjoner, og noen nye og gode smakserfaringer.

Kombiner gjerne rakfisklag med Venabus 5-retters julebord!

5-retters julebord

Innta en smakfull førjulsmiddag på Venabu. Vi byr på 5 ulike juleretter, og du får servert ribbe, pinnekjøtt, ulike juleforretter og våre favoritt julegodbiter til dessert.

Vårt 5-retters julebord kan kombineres med rakfisklag!

En smak av lokal tradisjon

Hver onsdag byr vi på en smak av lokal tradisjon. Du får servert smakebiter av kalde fisk- og kjøttretter, reinsdyrsplomme til hovedrett og en deilig hjemmebakt blåbærpai til dessert. Vår vert presenterer maten og forteller litt om rettenes historie.