På forespørsel

Ølsmaking

Ølsmaking på Venabu er et mini-kurs i ølkunnskap. Vår engasjerte ølkjenner Gunnar har bred erfaring med å brygge øl, og i løpet av kvelden får du vite mer om hvordan pare øl og mat, og litt om ølbrygging.

Kursholder Gunnar Wiig har vært med å starte opp kjente ølprodusenter som Nøgne Ø og Atna Øl. Med sin inngående kunnskap og interesse, har han en utrolig formidlingsevne som gjør ølsmakingen til en fortreffelig opplevelse for den som liker godt øl.

I løpet av kvelden får du smake ulike typer øl, vite litt om hvordan de produseres, og hvilken øl som passer til hvilken mat.

I løpet av kvelden får du smake 10 ulike ølsorter, assortert med passende snacks og matbiter.

OBS! For å bestille må du velge dato først og deretter velge det produktet du ønsker.

Ølsmaking for grupper

For grupper kan vi tilby et lengre ølsmakekurs – en helaften med middag og ulike sorter øl. Ølsmakekurset passer godt som gave til jubilanten.
Vi tilbyr også ølbryggekurs for grupper på 4-8 personer.

Kontakt oss, så setter vi opp ølsmakekurs til deres gruppe!

Ølsmaking på Venabu
«Et minikurs i øl»
hva inngår i prisen?

Presentasjon og smak av 10 ulike ølsorter
Tre snacksbiter som passer til ølene
Presentasjon av ølkjenner Gunnar Wiig
Tid til spørsmål og dialog med ølkjenneren

«Den perfekte julegaven»

“Som en som liker øl, var dette den perfekte julegaven! En koselig kveld med en veldig flink foredragsholder, og jeg fikk vite enda mer om øl og ølbrygging.”

Jostein

Foto: @Dreaminvan

Pris

395,- per person

18 års aldersgrense

OBS!

For å reservere plass på ølsmaking må du velge dato først, deretter produkt.

Andre matopplevelser på Venabu

Viltaften

En helaften opplevelse på Venabygdsfjellet med vår 12-retters viltaften. En kveld med spennende smaker fra villmarken, med hvileretter og desserter. Inkludert i prisen er drikkepakke, du velger mellom vinpakke, ølpakke og alkoholfri drikkepakke.

En kveld der du kan kose deg med god mat, god drikke og hverandre selskap!

Seterlunsj på Lykkjesetra

I nostalgiske omgivelser blant seter kveene på Jønnhalt ligger Lykkjesetra. I sommersesongen inviterer budeia inn på seterlunsj. Du serveres rømmegrøt og rømmevafler tilberedt på svartovn, spekemat og sommerens lokale bær. Hør budeia fortelle om tradisjonen med seterdrift i Gudbrandsdalen og historia om hvordan brunosten så dagens lys, mens du nyter den mektige seterkosten.

En smak av lokal tradisjon

Hver onsdag serveres Venabus spesialmeny «En smak av lokal tradisjon». Vi byr på deilige, tradisjonelle retter og historiefortelling. Lær litt om hva du spiser og hvordan de ulike rettene tilberedes.