Skal du på din første rideferie i fjellet og lurer på hva du bør ha med i kofferten?

Her har vi samlet en oversiktlig liste på hva som kan være greit å ha med til fjells.

Alle våre rideferier har Venabu Fjellhotell som base. På hotellet er det en avslappet stil, men vi setter pris på at rideklærne brukes i stallen. Husk derfor «vanlig» tøy og sko til å bruke i hotellets fellesarealer. Generelt er det lurt å huske på at du skal være ute på fjellet i flere timer om gangen, og at været kan være vekslende – vær forberedt på sterk sol, nedbør og vind!

Pakkeliste

Ullundertøy
Ullsokker
Vanlige sokker
Ridebukse eller annen bukse uten harde innersømmer
Vind- og regntett ytterlag (bukse og jakke)
Solkrem
T-skjorte
Ridehjelm (kan lånes på Venabu)
Ridehansker (kan kjøpes på Venabu)
Gode sko til ridning – vi anbefaler ridesko/-støvel eller en annen sko som går over ankelen som har litt markert hæl. Vi har sikkerhetsbøyler på de fleste salene.
Klær til å bruke i hotellets fellesarealer
Mobil og lader
Personlige artikler

Rideferier ved Venabustallen

Venabustallen tilbyr en rekke rideprodukter

Rideweekend

Kos deg på fjellet med en skikkelig hestehelg! Velg mellom pakke for erfarne eller begynnere. Rideweekend er et godt alternativ for deg som vil ha noen dager på hesteryggen. Les mer >

Rideturer i fjellet

Venabustallen tilbyr rideturer i fjellet for alle nivå. Fra 15 minutters leierunde til heldagsturer for øvede ryttere. For en unik og skreddersydd opplevelse anbefaler vi privattur.

Les mer >

Rideferier

Venabustallen tilbyr rideferier i fjellet for alle nivå. Velg mellom ferier for erfarne eller begynnere. Opplev det vakre Venabygdsfjellet fra hesteryggen på Venabustallens rideferier. Les mer om rideferier >

Om du ikke finner noe som passer deg, skreddersyr vi gjerne en løsning.

«Super service seint og tidlig»
«Takk for fin “rideferie” artig å dele bord med andre ryttere. Flotte turer med turledere Ingeborg, Tone og tilslutt Elise. Knallvær hele uka. Takk for super service seint og tidlig.»
Håkon og Anlaug

Spørsmål?

Ingeborg Victoria Tvete

Stallmester

tlf +47 9221 3456

e-post: [email protected]