samle slekta på venabu

Slektstreff

Venabu har lang erfaring med å være vertskap for små og store slektstreff. Et slik selskap er en fin anledning til å knytte nye vennskap, lære mer om egen familiehistorie og bli litt bedre kjent med dine slektninger.

Venabu Fjellhotell er et familiedrevet hotell med lange tradisjoner, våre ansatte og gjester tas imot med en genuin interesse for den enkelte. Det betyr mye for oss å bidra til at andre blir litt bedre kjent med sin egne utvidede familie. 

Venabu setter en fin ramme; hos oss er det en avslappet atmosfære og mye historie i veggene. Vi gjør vårt beste for at dere skal få et fint treff, og er gjerne behjelpelige med å planlegge, dekorere og foreslå aktuelle aktiviteter.

Vår restaurant rommer inntil 120 gjester. Vi setter gjerne opp middag for deres selskap utenom de ordinære måltidene, slik at dere får restauranten for dere selv.

I stuene kan dere samles før maten for en aperitiff, og kaffe/kake etter middagen.

Maten på Venabu

Våre dyktige kokker byr på ulike retter etter deres ønsker. Vi tilbyr 3-retters menyer eller buffet med et godt utvalg av kalde og varme retter, salater, oster og desserter. Om dere ønsker å grille til lunsj, finnes det griller til utleie.

Se Venabus selskapsmeny for forslag.

Vi kan også tilby en skreddersydd meny for deres selskap. Ta kontakt for pristilbud.

Rommene på Venabu

Slapp godt av på våre komfortable rom. Vi har familierom med plass til inntil 5 personer, dobbeltrom, twinrom og enkeltrom. Venabu har totalt 56 rom.

Gjør slektstreffet til en hyggelig helg sammen!

Komfortable rom og morsomme aktiviteter gjør sammenkomsten ekstra hyggelig. La slektstreffet bli en helgeutflukt.

Dere kan velge mellom å bo på hotellrom eller i våre høystandard hytter. For grupper på mer enn 20 personer gir vi rabatt på hotellopphold.  

Venabu har et stort utvalg aktiviteter. Velg mellom aktiviteter som hundespannkjøring, kanefart, ridetur i fjellet, yoga, guidet trugetur eller historiefortelling. Dere kan også velge å utforske Venabygdsfjellet på egenhånd; til fots eller på ski. Vi hjelper deg gjerne å planlegge det perfekte helgeprogrammet for deres slektstreff.

Reise til Venabu

Avstander fra Venabu:

Oslo via Rv 4 230 km 

OSL Gardermoen E6 220 km

Trondheim 270 km

Lillehammer 78 km

Røros 181 km

Folldal 87 km 

Elverum 172 km

Ringebu 18 km

Venabu Fjellhotell

Fra hytteboka

«Tusen takk for kjempetrivelig opphold. Topp ramme rundt søskenbarntreff Kampestuen.»

Kristin (Norge)

«Tusen takk for fine dager, god mat og mange varme smil!»

Solveig og Bjørn (Norge)

«Et flott treff med søskenbarn – mange har ikke møttes på flere tiår. Tusen takk for flott helg – topp stemning – god mat – alt klaffet – også været!»

Kjell Åge og Kristin (Norge)