Overnatting på Venabu

Ditt hjem på Venabygdsfjellet
bestill hytteBestill hotellrom
Overnatting i det åpne landskapet på Venabygdsfjellet gir uforglemmelige opplevelser.  Et opphold på Venabu Fjellhotell og Hytter skaper gode minner. Vi er spesialisert på ferier med fokus på aktiviteter og deilige måltider.
Du kan velge mellom den behagelige ferieopplevelsen med overnatting på hotellet og inkluderte måltider, eller oppleve gleden av stillheten på din egen hytte med tilgang til hotellets fasiliteter, aktiviteter og restaurant.  

Venabu Fjellhotell

Ditt hjem på fjellet

Venabu Fjellhotell og nærliggende natur i gyllent høstlys, sett ovenfra

Venabu Fjellhotell er et koselig og familiedrevet hotell på Venabygdsfjellet. Vårt kjennetegn er en inkluderende og varm atmosfære, og god mat med rene smaker. Hos oss skal du sove og spise godt! Vi spesialiserer oss på aktiviteter i fjellet i kombinasjon med overnatting og gode måltider. Våre aktive ferier inkluderer alltid overnatting på Venabu Fjellhotell.

Overnatting på Venabu Fjellhotell passer for deg som vil ha en avslappende ferie, der du kan bruke tiden på det som er viktig for deg. Hotellets utforming setter en fin ramme rundt ferien, og passer enten du ferierer alene, sammen med kjæresten eller er på tur med en stor gruppe eller familie.

Venabu hytter

Hytter med utsikt innover fjellet

Gruppe koser seg i stua i Haugbu, utleiehytte ved Venabu Fjellhotell

Ønsker du overnatting i hytte? Venabu Hytter har ni tømmerhytter til utleie på Venabygdsfjellet, i gangavstand fra Venabu Fjellhotell. Hyttene ligger i en stille og åpen bjørkeskog, med utsikt mot fjellene i Rondane og Venabygdsfjellets karakteristiske topp Muen.

Alle hyttene er unike, både i utforming og størrelse, med to til ti sengeplasser for en god natts søvn. Hyttene holder høy standard og har velutstyrte kjøkken, flislagte bad med dusj og toalett, varmekabler, peis/peisovn og komfortable senger. Tre av hyttene har også egen badstue. Området rundt hyttene er bilfritt, som sørger for overnatting i stille og fredelige omgivelser.

Som gjest på hyttene kan du spise på hotellet og delta på hotellets varierte aktiviteter og aktive ferier.

«God atmosfære»

“Takk for et hyggelig opphold på Venabu i juni. Den gode atmosfæren, den gode maten og det hyggelige personalet man finner hos dere finner man ikke mange andre steder. Jeg kommer gjerne tilbake en annen gang!”

Karl

«Kulturperle»

“Hyggelig levende musikk og levende malerier på veggene. En liten kulturperle midt på fjellet, som det damper kjærlighet av – til naturen og universet og Norges skatter!”

Anne