Venabus velvære

massasje | badstue

Pris

30 min massasje: 500,-
60 min massasje: 850,-

Bruk av badstue er gratis for hotellets gjester

Når

Massasje hver tirsdag og torsdag til og med 24. februar 2022. Ellers på forespørsel.

Badstuene er åpne hver dag fra kl 15 i vintersesongen.
I sommer- og lavsesong åpent kun på forespørsel.

Spørsmål?

Kjenn på roen på Venabu, og unn kroppen litt ekstra i ferien. Kombinasjonen av aktiviteter ute, god mat og en avslappende atmosfære innendørs gjør underverker for en sliten kropp.

Massasje

I vintersesongen tilbyr vil massasje flere ganger i uken. Hvilken type massasje varierer utfra hvilke massører som er tilgjengelige. Felles for alle massørene er at de er erfarne og profesjonelle massører, som tar hensyn til dine ønsker og preferanser.
Alle massasjetimer starter med at massøren kartlegger hvilke områder du ønsker at skal stå i fokus.

Badstuer

Hver dag er badstuene åpne. I sommersesongen må du gi beskjed noen timer i forveien om at du ønsker å benytte badstuene, da sørger vi for at badstuene er varme og klare til bruk. I vintersesongen skrus badstuene på hver dag, og er klare til bruk fra kl 15.
Vi har to tradisjonelle finske badstuer med dusj – en for damer og en for herrer. I tillegg har vi et mixed avkjølingsrom.

Få mer energi og overskudd

I den travle hverdagen er det mange som kjenner på økt stress og helseplager. Bruk ferien på fjellet til å roe ned, lade batteriene og la kroppen få hente seg inn. Kombinasjonen av god og sunn mat, velvære og en avslappende atmosfære gjør godt for kropp og sinn

Bli gjerne med på en av våre yogatimer for en glad kropp og fornyet energi!

«Excellent guiding team!»

“An amazing week. The whole guiding team was excellent and very patient for me as a beginner. Music in the evening and a relaxed, friendly atmosphere. Hope to be back soon.”

Josephine (UK)

«Fantastic holiday!»

“We had a fantastic holiday, new snow, fantastic tracks, superb hotel, food out of this world, staff so helpful and polite. Already booked for Christmas.”

Martin, Ruth and Keir (UK)

«A special place!»

“Thank you for another wonderful stay. It really is a special place and we will be back. Amazing weather and cross country skiing too!”

Kathleen and Craig (UK)

«A special place!»

“Thank you for another wonderful stay. It really is a special place and we will be back. Amazing weather and cross country skiing too!”

Kathleen and Craig (UK)

You might also be interested in these acitvities