À la carte meny
Vinter*
I vintersesongen er à la carte-restauranten vår åpen hver dag fra kl. 11.00-17.00.
Vi tilbyr noen à la carte-retter, inkludert smørbrød, toast, rømmegrøt, spekemat, kake, vaffel, suppe, kakao.
Disse kan nytes ute på tunet eller på vår solfylte terrasse når været er bra, eller i stuene med utsikt mot Rondane.
I vintersesongen tilbyr vi også en lunsjbuffet i restauranten fra 13.30 til 15.00.
For større grupper, vennligst ring på forhånd.
Tradisjonsmat
Rømmegrøt
Serveres varme rosiner, smør, sukker og kanel. Rød saft til drikke er inkludert.
kr 170,-
Rømmegrøt og spekemat
Rømmegrøten serveres varme rosiner, smør, sukker og kanel.
Spekematen serveres med lokalt flatbrød.
Rød saft til drikke er inkludert.
kr 250,-
Spekemattallerken med lokale kjøttprodukter
Venabus spekemat fra svin, lam og elg fra Annis Pølsemakeri.
Serveres med rømme, potetsalat og lokalt flatbrød.
kr 220,-
Smørbrød
*Alle våre smørbrød kan serveres med glutenfritt brød.
Elgkarbonade
Smørbrød med elgkarbonader fra Annis Pølsemakeri, serveres med stekt sopp.
Kr 175,-
Røkt ørret
Smørbrød med røkt ørret og egg.
Kr 175,-
Rekesmørbrød
Smørbrød med majones og sitronskive
Kr 175,-
Dagens retter
Dagens suppe
Serveres med brød og smør
Kr 160,-
Grillet toast med ost og skinke
Serveres med litt salat
Kr 140,-
Fra kaffedisken
Hjemmebakt kake
Pris og utvalg varierer fra dag til dag, kom innom og ta en titt.
Mors rømmevafler kr. 70,-
(6 hjerter)
Serveres med hjemmerørte bær og seterrømme. Oppskriften har vært brukt på Venabu i over 70 år.
Allergener: gluten, laktose
Kaffemeny
Espresso 41,-
Americano 43,-
Cappucino 51,-
Caffe latte 52,-
Iskaffe 53,-
Hjemmelaget kakao med pisket krem 60,-
Traktekaffe 35,-
Te: Velg din favoritt fra vårt rike utvalg 35,-
Vil du vite mer om våre råvarer og leverandører?
3-retters middag
Serveres daglig kl. 19.00.
«En smak av norsk tradisjon»
Serveres hver onsdag kl. 19.00.