Velkommen til Venabu!

smakfull mat | aktiv ferie | hjemmekoselige omgivelser
overnatt hos ossse våre feriepakker

Aktiv på Venabygdsfjellet

Sommertur i Venabygdsfjellet, Venabu Fjellhotell, foto: @Dreaminvan

Pakken for deg som ønsker litt mer ut av ferien!
I denne kombinasjonspakken får du hotellopphold, måltider og våre favoritt aktiviteter inkludert i prisen. 

«En smak av lokal tradisjon»

Hver onsdag serverer vi denne spesialmenyen. Gode smaker fra Gudbrandsdalen kombinert med historiefortelling.

Ølsmaking

Hver fredag inviterer vi deg til å lære litt mer om øl med Gunnar Wiig. Du får smake 10 ølsorter med assorterte snacksbiter, og får lære mer om de ulike ølene og hvordan par øl og mat. Gunnar deler av sin brede kunnskap og er en engasjerende foredragsholder!

Viltaften

12-retters viltaften med presentasjon av rettene underveis. Denne spesielle matopplevelsen høstet mange gode tilbakemeldinger i 2020, og vi gjentar suksessen høsten 2021!

Lær noe nytt til fjells!

Sommeryoga - Venabu Fjellhotell - Venabygdsfjellet

Aktiv ferie

Venabu byr på en rekke aktive ferier gjennom året. Variasjonen er stor, og du kan velge mellom ridning, fotturer, skiferier, kombinasjonspakker og yoga eller Tai Chi/Qi Gong.

Skinnfellkurs

Lær å sy din egen skinnfell og andre små skinnprodukter. Dette helgekurset er et trivelig møtepunkt for håndarbeidsglade. Kurset passer både for de helt uten erfarin og de som har deltatt på slike kurs tidligere.

Ølbryggekurs

Lær å brygge ditt eget øl. Etter kurset har du kunnskapen du trenger for å brygge ditt helt eget øl. Kursholder er Gunnar Wiig som var med på å starte opp Nøgne Ø og Atna Øl!

Kjøp et gavekort

Gaven til den som har alt. Gi en opplevelse som varmer og gir et minne for livet. Du kan velge en av våre «gavekortpakker» eller et selvvalgt beløp.

Fra Hytteboka:

«Venabu er det beste hotellet en kan tenke seg for å besøke et fotokurs. I tillegg hadde vi med Olav Storm en svært engasjert og kyndig lærer. han ble støttet av Lars som viste oss veldig gode steder for å ta interessante fotografier. Det var en av de beste bestemmelsene våre å delta i fotokurset på Venabu»

Barbara og Wulf

«Tusen takk for fine dager her på Venabu med nydelige omgivelser og stor gjestfrihet og ikke minst en enestående håndtering av smittevern ved matservering og generelt med mange lett synlige dispensere for hånddesinfeksjon!
Takk for oss! Vi vil komme igjen!»

Anne og Petter