Troll Ski Marathon

Lørdag 6. april 2024

verdens lengste og fineste klassiske turrenn

Løypa følger «Trolløypa» fra Venabygdsfjellet til Sjusjøen. Traseen går i småkupert høyfjellsterreng, bjørkeskog og over myrer mellom 870 og 1030 moh. Langs løypa holder Nord-Europas opprinnelige og urgamle villreinstamme til, og ulv, bjørn, gaupe og jerv frekventerer fjellområdene jevnlig.

Den lengste løypa er 120km lang, og starter fra Venabu. Ved å overnatte på Venabu før rennet, får du et godt utgangspunkt før en krevende dag. Startstreken ligger kun 200 meter fra hotellet, og før rennet serverer vi en frokost skreddersydd for skiløpere før renn. Vår skistall er godt utstyrt og vår lokale smøreekspert hjelper deg gjerne med prepping av ski.

Etter rennet tilbyr vi en god middag – designet for å gi deg påfyll og legge til rette for rask restitusjon etter anstrengelsene. For den ultimate restituisjonen kan du forlenge oppholdet og bli til søndag; ta det med ro og spis god mat etter en hard renndag.

Overnatting på Venabu

Få den beste starten på renndagen ved å bo på Venabu, hvor den lengste løypa starter rett utenfor hotelldøren.

Når du bestiller opphold på Venabu i forbindelse med Troll Ski Marathon er middag fredag og frokost lørdag inkludert i prisen. Vi serverer en god frokost fra kl 05:30 lørdagen, og du får middag, smurt niste og påfyll av termos inkludert i prisen når du bestiller overnatting på Venabu i forbindelse med Troll Ski Marathon.

Denne helgen tilbyr vi overnatting av ulik standard. Du kan velge å booke et enkelt-, dobbelt- eller familierom, eller flersengsrom. Vi har også flere utleiehytter for den som gjerne vil tilbringe flere dager på fjellet.

Pris fra 1450,- pr pers.

Transport

Vi tilbyr transport fra Ringebu Skysstasjon. Dette må avtales i god tid. Du kan bestille transport når du bestiller din overnatting.

Pris fra 275,- pr pers.

 

Troll Ski Marathon-arrangøren setter opp egne busser, du bestiller transport samtidig som du melder deg på rennet.

Spørsmål vedrørende opphold på Venabu under Troll Ski Marathon?