Venabus velvære

massasje | badstue

Pris

30 min massasje: 700,-
60 min massasje: 1200,-
45 min fotmassasje: 900,-

Bruk av badstue er gratis for hotellets gjester.
60,- pr pers for de som ikke bor på Venabu Fjellhotell/Venabu Hytter

Når

Massasje på forespørsel.

Badstuen er åpen hver dag fra kl 15 i vintersesongen.
I sommer- og lavsesong åpent kun på forespørsel.

Kjenn på roen på Venabu, og unn kroppen litt ekstra i ferien. Kombinasjonen av aktiviteter ute, god mat og en avslappende atmosfære innendørs gjør underverker for en sliten kropp.

Massasje

I vintersesongen tilbyr vil massasje flere ganger i uken. Hvilken type massasje varierer utfra hvilke massører som er tilgjengelige. Felles for alle massørene er at de er erfarne og profesjonelle massører, som tar hensyn til dine ønsker og preferanser.
Alle massasjetimer starter med at massøren kartlegger hvilke områder du ønsker at skal stå i fokus.

Badstuer

Velkommen til vår nyoppussede finske badstue! En deilig aktivitet for restitusjon etter en lang dag i skiløypene.

Venabu har en nyoppusset badstue, klar til bruk mellom kl 15 og 18.30 hver dag i vintersesongen. Badstuen er åpen for både menn og kvinner i hele åpningstiden. Det er i tillegg mulig å reservere badstuen for seg selv utenom disse tidene.

Vår gamle badstue er åpen for menn kl 1500-1630 og kvinner kl 1630-18.30.

I sommersesongen må du gi beskjed noen timer i forveien om at du ønsker å benytte badstuene, da sørger vi for at badstuene er varme og klare til bruk.

Få mer energi og overskudd

I den travle hverdagen er det mange som kjenner på økt stress og helseplager. Bruk ferien på fjellet til å roe ned, lade batteriene og la kroppen få hente seg inn. Kombinasjonen av god og sunn mat, velvære og en avslappende atmosfære gjør godt for kropp og sinn

Bli gjerne med på en av våre yogatimer for en glad kropp og fornyet energi!

«Vertsskapet får terningkast 6»

“1000 takk for herlig helg. Nydelig mat 12-retters, aktivitetsløype & yoga. Vertsskapet får terningkast 6. Hjemmefølelse, blide folk.”

Venninnegjeng

«Svært behagelig»

“Takk for denne gang! Må få skryte ekstra av massør Anna, som har en unik og svært behagelig væremåte og massasjebehandling.”

Victoria